Kamis, 26 Juli 2018

Meritt PROTOCOL - peer-to-peer pentru Blockchain

Meritt este un protocol deschis pentru crearea și întreținerea independentă a contractelor financiare de tip peer-to-peer pentru Blockchain. Platformă unică descentralizată, care astăzi va fi foarte solicitată și populară. Cu toate acestea, contractul intelectual este o garanție reală a executării tranzacțiilor de înaltă calitate. Proiectul Meritt este ideal pentru atragerea de fonduri descentralizate, jetoane de finanțare și multe altele!
Protocolul deschis pentru formarea lanțului și performanța contractului financiar peer-to-peer
În acest caz, puteți lua în considerare un simplu algoritm pentru utilizarea platformei Meritt:
  1. Stabilirea de obiective pentru contracte noi. Contractul financiar al Meritt respectă standardul ERC20, care stabilește baza pentru transferurile și separările token. Transferurile pot fi restricționate la grupuri de utilizatori închise și suspendate temporar (tocurile pot fi înghețate).
  2. Canale de plată dinamice. Orice plată din partea editorului token al contractului (de exemplu, plata dividendelor de către companie) către membrul băncii este transferată automat în portofel în legătură cu care este stocat jetonul publicat. Alocarea ține seama de distribuția proporțională a activului suport.
  3. Votarea și comunicarea bidirecțională. Mecanismele de votare pot fi publice, iar voturile sunt transferate direct în contract pentru evaluare. În mod alternativ, voturile pot fi private, iar numai clauzele sunt supuse contractului pentru a asigura autenticitatea votului.
Cale de informații în două direcții: editorul tokenului contractului poate trimite mesaje prin contract inteligent tuturor participanților pentru a se conforma obligațiilor de informare. Participanții pot trimite un mesaj editorului atunci când este necesar un contract.
  1. Simplitatea creează contracte și punerea lor în aplicare. Printr - o rețea de rețele Merit Dapp, companiile care doresc finanțare, să creeze și să producă contracte financiare, în conformitate cu acordul cotlet de marcare și plasat într - un contract special pentru distribuție, care trimite automat semneze acordul după ce a primit plata de la participanți (cum ar fi ATM).
  1. Baza de date pentru a salva contractul creat. Participanții și observatorii pot solicita Meritt înregistra pentru a obține date despre existența contractului Meritt (în măsura în care la dispoziția publicului), precum și date despre evenimentele asociate cu fiecare contract.
  2. Datastore Framework. Permiteți utilizatorilor Meritt să gestioneze și să furnizeze identitatea și alte informații personale într-un mediu consistent și să ofere acces limitat la datele lor. Datele în sine pot fi plasate independent sau stocate într-un magazin distribuit de date.
Unele caracteristici importante ale acestui proiect
Este important să evidențiem factorii care îi interesează pe participanții la platformă:
Instalare și modul de redare
Pentru implementarea simplă și finalizarea diverselor contracte financiare pentru Ethereum Blockchain
Clasa de protocol agnostic pentru active
Contractul financiar al Meritt poate fi titluri, împrumuturi, obligațiuni, utilități, proprietăți sau jetoane pentru donații. Pentru fiecare contract financiar emis, se creează un simbol contractual ERC20 special.
Termenii cheie sunt executați și soluționați pe lanțul blocului
Transparență și încredere în performanța viitoare a termenilor cheie și a auditurilor asupra cărților neschimbate. Livrarea și întreținerea garantată a contractelor financiare fără probleme prin contracte intelectuale.
Suveranitatea și identitatea de proprietate sunt asigurate  
Participanții au control complet și au dreptul de proprietate asupra datelor lor personale criptate și a datelor de identificare și pot dezvălui informații despre zero cunoștințe.
Descentralizată și gratuită, fără comisionul lui Meritt, niciun intermediar  
Descentralizarea arhitecturii blocurilor de lanț. Adu doar costul gazului. Finanțarea într-un mediu real peer-to-peer.
concluzie
Creatorii acestei platforme unice, descentralizate, sunt gata să ofere clienților posibilitatea de a intra în tranzacții profitabile, de înaltă calitate și sigure. Orice contract intelectual este o asigurare ideală pentru îndeplinirea tuturor condițiilor de cooperare. În acest caz, toți participanții la tranzacție primesc o protecție fiabilă împotriva oricărei scheme de fraudă. În acest caz, toate tranzacțiile se fac foarte repede.
By Kembartapibeda

Tidak ada komentar:

Posting Komentar