Minggu, 12 Agustus 2018

INGOT COIN - је први интегрисан новчаник са дигиталном банком, брокером, берзом


Инготцоин.ио   је први интегрисан новчаник са дигиталном банком, брокером, берзом, сертификатом и ИЦО Аццелератор-ом. Све компоненте се претварају у јединствени и потпуни екосистем, који награђује токен и потрошачке држаче за употребу и донацију. ИНГОТ кованица је децентрализована криптоцурренци која пружа погодности и попусте у самом екосистему. ИЦ ће бити базиран на ЕРЦ20 технологији. Пружа широк спектар финансијских производа,   укључујући:   фиат, капитал, обвезнице, робу и валуте ЕТФ-а уз истовремено обезбеђивање   високих   нивоа ефикасности и ликвидности. има за циљ да учесницима обезбеди снажне вештине и знања неопходне за развој блок-технологија, разумевање тржишта крипто и добијање глобално признатих сертификата. Обезбеђивање различитих рјешења и метода који олакшавају процес трговања робом кроз сигурност и  једноставну   платформу за размјену.
ИЦ Ецосистем Висион је оживјети изгубљено јединство и потражњу за оба тржишта изградњом шест различитих компоненти које раде под руку под једним кишобраном, пружајући свим члановима друштва могућност да искористе предности будућих могућности на свим тржиштима. Екосистем се састоји од ИЦ новчаника, ИЦ Екцханге, ИЦ брокерске, дигиталне ИЦ банке, ИЦ сертификатора и ИЦО Аццелератор ИЦ.
Иман Мутлак, директор ИНГОТ групе и оснивач ИНГОТ Цоин, рекао је:    "ИНГОТ Цоин ће створити комплетно решење интегришући 6 основних компоненти екосистема и обезбеђивањем оне-стоп-схоп за дигитална средства, традиционална средства и валутна тржишта".
ИЦ екосистем ће пружити подршку, водеће тржишне услуге   и  везе, обезбеђујући најбрже и најсигурније механизме са обе улаза и излаза за обе стране, што доводи до што ефикаснијег поновног распоређивања и трговине технике, а не оптерећених временом и трошковима. везано за претходно одвојено тржиште.


ИНГОТ кованица биће приоритетна метода трансакције у целокупном екосистему, који укључује следеће компоненте:
Конкретно, ИЦ Екосистем ће омогућити операције чувања и посредовања који ће обухватити све функције традиционалних финансијских инструмената који су потребни. Повезивање вишеструких потписа и хладњача ИЦ-а новчаница са комплетном ИЦ Екцханге-ом, поред повезивања ИЦ брокера са обе компоненте, омогућиће клијентима да се безбедно шаљу у крипто и слободно претварају на традиционална тржишта, а затим једноставно шире или ликвидирају своје инвестиције преко ИЦ банке.
Ахмед Кхаванки, ЦМО ИНГОТ Цоин, објаснио је:
"ИЦ екосистем ће променити трговину, поравнање и плаћање и учинити га тренутним, повезујући важне компоненте и прекинути посреднике трећих страна који обично одлажу процес и повећавају трошкове повезане са њима."
ИНГОТ Цоин је формирао партнерства широм региона, као и глобално, а од 1993. године учествује на тржишту преко своје матичне групе ИНГОТ Гроуп.
ИНГОТ Група наставља да ради на томе да свим заинтересованим странама обезбеди иновативне производе и услуге који настављају да расте на глобалном нивоу, омогућавајући им да стекну довољно стручности да повежу ово знање са новим окружењем блок-ја и створе инклузивни и независни екосистем.
Група је недавно додала седам саветника, све изузетне позадине и богато искуство у индустрији.
Ворен Уитлок, ПР и маркетинг   
саветник Навин Капур, МЦК савјетник за Блоцкцхаин  
Пранав Бхатиа,  Блоцкцхаин   Р & Д   
Џорџ Ментз,  
Сиднеј Иферган  ИЦО правног   браниоца, ИЦО маркетинг савјетник   
Јохн Ван Дер Восс,  
Богдан Фиедур  ИЦО саветником, ИЦО-а за   техничку подршку саветник   
Вицтор Цхов, ИЦО Бусинесс Адвисор

Бонус Токенс, Пре-ИЦО Попусти и Попусти, Датум и Лимит

ИНГОТ Прелазни круг ИЦО-а почиње 1. маја 2018. године и завршава се 30. јуна 2018. године

ИЦО попуст, датум и ограничење

ИНГОТ Цоин ИЦО почиње 1. јула. 2018. и завршава се у августу  11.   2018. Свака фаза попуст је опремљен са ограничењима које ограничавају како да се инвестира у одређеном дисконтне стопе

By Kembartapibeda

Tidak ada komentar:

Posting Komentar