Minggu, 28 Maret 2021

Emirex Exchange & Criptoro IEO Ortaklığı

 #CTROTOKEN #CRIPTORO #CRIPTOROCOIN #TOKENSALES #CRYPTOEXCHANGE #CRYPTOCURRENCY #BLOCKCHAIN #BITCOIN #DEFI #INVESTMENT #FUTURE #EFID .

http://criptorocoin.io/


Emirex Borsası


Emirex, bir fintech çoklu hizmet ve çoklu ürün şirketi olan Criptoro ile IEO (İlk Değişim Teklifi) ortaklığını duyurmaktan heyecan duyuyor. Orta doğuda üretilen en yüksek iş hacmi ve güvene sahip Emirex, gelecek vaat eden projeleri kolaylaştırmak ve tüm potansiyellerini piyasada dağıtmak için isteklidir; bunun için borsa, Criptoro Coin yardımcı jetonunu (CTRO) listeleyecek ve ona her türlü desteği sağlayacaktır. .

  • IEO, Criptoro ICO'nun bitiminden sonra 12 Nisan'da başlayacak
  • Jeton Emirex'te listelendikten sonra, ESW yönetişim jetonuna sahip otomatik bir piyasa yapıcı borsası ve getiriyi artıran NFT mekaniği olan EmiSwap'te mevcut olacaktır

image.png

Criptoro nedir?


Criptoro, bir çevrimiçi ticaret eğitim okulu ve kendi pazarı olan bir İspanyol fintech şirketidir. Misyonu, eğitim, finans, sağlık, yeni teknolojiler ve inovasyon gibi birçok kilit sektörde küresel bir konuma ulaşmaktır. Her alanda en iyi profesyoneller aranarak, bir ekip şirkete şirket boyutlarına göre en kalifiye ekip ile hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır. Proje, beklentiler yarattı ve insani gelişme alanında 35'ten fazla uzman ortağı devreye aldı.

Şirketin faaliyetlerinde en iyi finansal, teknolojik ve yenilikçi ürün ve hizmetler şunlardır:


1. Eğitim Okulu.


Finans ve İnovasyon Okulu (EFID), Finans Kurumu, Dijital Finans Kurumu, İşletme ve İnovasyon Kurumu, Criptoro altın ve gümüş tarafından kurulmuştur.

2. Pazar Yeri.


Criptoro'nun pazarı, hizmet ve ürünleri satın almak ve satmak için çevrimiçi platformumuzdur.

3. Vergi danışmanlığı.


Serbest çalışanlar, vergi beyannamesi ve miras konularında uzman vergi danışmanları. Finansal türevler, emtialar ve kripto varlıklardaki uzmanlar

4. Danışmanlık.


Farklı profesyonel sektörlerde iş danışmanlığı hizmetleri ve serbest çalışanlar: Vergilendirme, Teknoloji, Dijital Pazarlama, vb.

5. Abonelikler.


Criptoro, müşterilerine her zaman gerçek zamanlı olarak karlı bir işletme olmalarına yardımcı olacak eğitim ve bilgi sağlamak için çok sayıda iş uzmanına, finansal piyasalara ve kripto varlıklarına sahiptir.

6. Criptoro Coin.


Kripto para birimi, güçlü bir topluluğa, gezinme kolaylığına ve Bitcoin ve nadir metallerde (altın, gümüş, platin ve paladyum) desteklenmesi nedeniyle benzersiz yenilikçi karaktere dayanmaktadır.

Ortaklığın Değeri


CEO Jesús Sánchez Bermejo'nun sözleriyle: "Emirex Borsası aracılığıyla, kripto alanının hayati kaynakları olan Coinmarketcap ve Coingecko'da var olacağız ve bu, Criptoro ve token yardımcı programını (CTRO) bir adım önde konumlandırıyor. Bu anlaşma ile, AMM DEX bölümü için Emiswap aracılığıyla Blockchain stratejimizi, DeFi, tokenleştirme ve entegrasyon protokollerimizi uyumlu hale getiriyoruz. Kısacası, konsolidasyona doğru kesin bir adım atmış olan çok sağlam bir projeyle blok zincir endüstrisindeyiz. "

Aynı anlamda Criptoro'nun Blockchain Müdürü Virginia Mijes: "... Amacımız uluslararası genişleme yolunda ilerlemek. Orta Doğu ve Asya pazarları DeFi dünyasıyla çok ilgili ve 2019'dan beri önemli bir referans olan Emirex , Milyarlarca dolar değerinde sürekli büyüyen bir pazarda ortaklıklar ve DeFi üst düzey projelerle kendini çok güçlü bir şekilde konumlandırmıştır.Estonya, Beyaz Rusya ve Ukrayna'daki operasyonel merkezi ve Dubai, BAE, Mısır'daki en iyi Borsaların stratejik varlığı Kuveyt, Türkiye ona milyonlarca insanın potansiyel erişimini sağlıyor. Bu, CTRO hizmet jetonumuz için mükemmel bir arama kartı. "

Her iki şirket de bu ortaklığa büyük önem veriyor, çünkü bu simgenin birçok işlevini kullanarak endüstrinin uluslararası düzeyde daha da gelişmesi, endüstriler arası uluslararası şirketler ve iyileştirme üzerinde yararlı bir etkiye sahip olan ileri teknolojilerle bir dizi stratejik ittifaka olanak tanıyacak. insan yaşam süreçleri.

image.png

Emirex hakkında


Emirex, kullanıcıların herhangi bir değer deposunu dijital varlıklar için takas edebilecekleri bir alışveriş ve pazar yeri içeren yenilikçi bir platformdur. Varlıkların ve verilerin güvenliğini garanti eden, zamanla kanıtlanmış platform kararlılığı eşliğinde 7/24 destek sağlar. Ekip, Dijital Varlıkların gücüne çok değer veriyor ve insanlığa hizmet eden halka açık, açık, adil, sansüre dayanıklı ağlar aracılığıyla bu dünyayı daha ekonomik bir özgürlük haline getirmeye çalışıyor.

Ürünlerimiz Emirex


Değiş tokuş


Yatırımcılar ve tüccarlar için bir platform, dijital varlık alım satımlarının kolay, hızlı, uyumlu ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlar.

Emirex Token


Arzı sınırlı olan ve halka açık Ethereum blok zincirine dayanan yerel bir altyapı belirteci. EMRX jetonu, Emirex Group'un ürün ve hizmetleri için ödeme yapmak için kullanılacaktır.

Tokenizasyon Platformu


Özellikle emtialara odaklanan, belirteçli varlıklar için birincil ihraç platformu.

Danışma


Aile ofisleri ve HNWI'ler gibi müşterilere tokenizasyon projelerinde ve ayrıca Blockchain ve Crypto varlıklarını çevreleyen kurallar ve düzenlemeler hakkında çeşitli Bölgesel Hükümetler konusunda danışmanlık yapmaya odaklanır.

Varlık Yönetimi Hizmetleri - çok yakında


Orta Doğu'daki aile ofislerinin ve HNWI'lerin gereksinimlerini karşılamayı hedefler.

Underwriting Fund - yakında geliyor


En iyi dijital varlıkların ihracı, yönetimi ve ticaret projelerine yapılan stratejik yatırımlarla Emirex'in uzun vadeli büyümesini destekler.

Saklama Hizmetleri - çok yakında


Kurumsal yatırımcılar için dijital varlıkların benimsenmesinin önündeki engellerden biri olan dijital varlıkların güvenli depolanması için yerelleştirilmiş ihtiyacı çözmeyi amaçlamaktadır.

Soğuk Cüzdan Ekosistemi - çok yakında


EMRX ve diğer kripto para birimleri için.

EMRX Jetonu


Ağ etkisi ve ölçeklendirmeyi başarmak ve katılımcıları teşvik etmek ve büyük bir tüccar, yatırımcı, İhraççılar ve ortaklar topluluğunu çekmek için Emirex platformunun yerel fayda belirteci olan EMRX'i çıkardık. EMRX, ekosistem katılımcılarının katılımları karşılığında EMRX kazanabilecekleri yerleşik bir mekanizma aracılığıyla bir büyüme sarmalı yaratır. EMRX'in büyümesinin doğrudan faydalanıcıları olan daha geniş tüccarlar, yatırımcılar, İhraççılar ve ortaklar topluluğuyla proaktif katılım, büyümeyi yönlendirir ve ağ etkisi yaratır.

Emirex İlk Değişim Teklifi


Orta Doğu'daki ilk Dijital Emtia Borsasına katılmak için katılın

EMRX Token Fiyatı% 1900 arttı


Emirex.com hızla büyüyor, borsaya katılan kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Özel Satış sırasında toplanan fonlar, ürünün geliştirilmesini tamamlamamıza ve bir dizi başka faaliyet başlatmamıza olanak sağladı. Zaten bir işletme geliri elde ediyoruz ve ürünü herhangi bir ek yatırım yapmadan daha da geliştirebiliyoruz.

Bununla birlikte, Özel Satış katılımcılarımız tokenlerini talebi karşılayacak kadar büyük miktarlarda satmıyorlar, bu nedenle piyasa token fiyatı hızla artmaya başladı ve likidite azaldı. CoinMarketCap'i kontrol edin

EMRX Tokenlarının daha geniş dolaşımına izin vermek ve topluluğumuzu büyütmek için, Emirex.com'da jeton başına 0,4 $ sabit fiyatla İlk Takas Teklifi turu düzenlemeye karar verdik.

image.png

Emirex Token Bilgisi


EMRX jetonlarını satın almak için kabul edilen para birimleri:


EMRX USDT karşılığında satın alınabilir, ancak BTC, ETH, EUR, USD, USDC, LTC, BCH'yi USDT'ye dönüştürebilir ve ardından EMRX satın alabilirsiniz.

  • IEO Token Fiyatı: EMRX Token Fiyatı: 0,4 $
  • IEO Maksimum Arz: 25000000 EMRX
  • Sert Kapak: 10000000 Dolar
  • Token Dağıtım Tarihi: IEO tamamlandıktan 2 hafta sonra

Emirex exchange tamamen operasyonel


image.png

EMRX Token Tahsisi ve Yazma


EMRX işlevselliği, sağladığı yardımcı program çerçevesinde yapılandırılmıştır. Ekosistem katılımcılarının katılımlarından dolayı EMRX kazanabilecekleri yerleşik mekanizma aracılığıyla bir büyüme sarmalı yaratır.

EMRX'in büyümesinin doğrudan yararlanıcıları olan daha geniş tüccarlar, yatırımcılar, ihraççılar ve ortaklar topluluğuyla proaktif katılım, büyümeyi yönlendirir ve ağ etkisi yaratır.

image.png

Fon Kullanımı


EMRX jeton teklif kampanyası aracılığıyla toplanan tüm fonlar, yalnızca Emirex Group'un geliştirilmesi için kullanılacaktır. Fonlar aşağıdaki oranlarda kullanılacaktır:

image.png

Emirex Yol Haritası


image.png

Kurucular


Emirex Group, Grigory Rybalchenko ve Irina Heaver tarafından ortak olarak kuruldu.

Kurucu ortaklar, gelişmekte olan teknolojiler, hukuk ve mevzuata uygunluk, siber güvenlik ve kriptografi, yatırım bankacılığı, sermaye piyasaları, yazılım geliştirme ve büyük ölçekli dijitalleşmenin uygulanması konularında benzersiz bir beceri kombinasyonuna sahip özel ve deneyimli profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından desteklenmektedir. dünya çapında çok uluslu şirketler ve hükümetler için projeler.

Emirex danışman ve uzman ekibi, gelişen teknoloji ve finansal hizmetlerdeki üst düzey isimlerden oluşur.

Kurucular


image.png

Grigory Rybalchenko


Kurucu ve CEO

Irina Heaver


Kurucu Ortak ve Baş Strateji Sorumlusu

Emirex Danışmanlığı


Rizmy Shariff

Sermaye Piyasaları ve Ticaret Başkanı

Monika Elzbieta

Blockchain Yönetim Danışmanı, Ortak, Kurucu CGS Group

Jason King

Blockchain Yönetim Danışmanı, Ortak, CEO CGS Group

Jorge Sebastiao

Stratejik Siber Güvenlik Danışmanlığı

Dr.Ahmed Al Zubeidi

Yönetici Ortak Orta Doğu ve Stratejik Grup Danışmanı

Emirex & Criptoro hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:



YAZAR : Kembartapibeda

Tidak ada komentar:

Posting Komentar