Senin, 29 Maret 2021

Omni is de veiligste en meest efficiënte sociale app voor het delen van video's waarmee gebruikers video's kunnen delen

 


Abstract

De meeste mensen moeten tegenwoordig weten wat YouTube is. Dit is een platform voor het delen van video's dat erg populair is bij het publiek. Elke minuut wordt er 100 uur aan video geüpload naar YouTube. Zodat er elke minuut iets nieuws is dat gebruikers op dit platform kunnen bekijken. Contentmakers kunnen video's op dit platform delen en er inkomsten mee genereren, zolang de content die ze delen origineel is en de Servicevoorwaarden niet schendt. YouTube, oorspronkelijk een platform voor het delen van video's, is nu een bron van inkomsten voor veel mensen over de hele wereld.

Net als YouTube is Omni een platform voor het delen van video's waarmee gebruikers van video's kunnen genieten en er inkomsten mee kunnen genereren. In tegenstelling tot YouTube is Omni echter een Mega-app waarmee gebruikers niet alleen video's kunnen delen, maar ook uitdagingen kunnen aangaan, inhoud kunnen delen, duetten, enz. Dit is een platform met favoriete functies van apps zoals YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, WhatsApp, Telegram, PayPal, Shopify en eBay, allemaal geïntegreerd in Omni.

Omni is de veiligste en meest efficiënte sociale app voor het delen van video's waarmee gebruikers video's kunnen delen, socializen, het nieuws kunnen lezen, enz. Zoals eerder uitgelegd, is dit niet zomaar een gewone applicatie, maar een Mega-app met functies van apps zoals YouTube , Instagram, TikTok, Facebook, WhatsApp, Telegram, PayPal, Shopify en eBay. Zodat gebruikers bij het gebruik van Omni een sociaal platform voor het delen van video's vinden dat betrouwbaar, betrouwbaar, winstgevend en onderhoudend is.

Omni is gebouwd op basis van blockchain-technologie op basis van Substrate. Er is voor Polkadot gekozen omdat dit blockchain-platform het meest robuuste platform heeft voor beveiliging, schaalbaarheid en innovatie. Zodat door het implementeren van blockchain-technologie, Omni een applicatie voor het delen van video's kan leveren die veilig en goedkoop is voor gebruikers.

Omni-functies

Omni is een Mega-app die verschillende functies van populaire applicaties op de markt heeft. Met Omni kunnen gebruikers niet alleen video's delen, maar ook HD-video- en audiogesprekken voeren, berichten verzenden, uitdagingen aangaan, duetten maken, kanalen maken, het nieuws lezen en vele andere dingen doen die met Omni kunnen worden gedaan. Dit is een applicatie die tot doel heeft sociale mediaplatforms te revolutioneren en te verbeteren.

Hieronder volgen de functies van Omni:

  • Verdien Omni: Omdat het is gebouwd op het Blockchain-platform, heeft Omni een token genaamd "OMNI" -munten. Deze munten kunnen door gebruikers worden verkregen voor al hun activiteiten op de applicatie.

  • HD-video- en audiogesprekken: gebruikers kunnen veilig video- of audiogesprekken voeren met andere gebruikers via een gecodeerd netwerk

  • Winkels: Bedrijven kunnen hun digitale winkel openen op het Omni-platform en hun markt uitbreiden.

  • Geheime chat: ondersteund door het signaalprotocol, waardoor gebruikers veilig gesprekken kunnen voeren met andere gebruikers. Niemand kan uw gesprek zien, zelfs het Omni-platform niet.

  • Dub en Duet: gebruikers kunnen lip-synchroniseren met liedjes of audio van video's en andere gebruikers uitdagen. Of duetten met andere gebruikers.

  • Kanalen: gebruikers kunnen kanalen maken voor hun video's, voor openbare of privé-doelgroepen.

  • Live stream: gebruikers kunnen streamers worden of genieten van streamers en ze cadeaus geven.

  • Deel berichten: deel afbeeldingen, video's en verhalen met bewerkingen en speciale effecten met vrienden.

  • Feeds: stelt gebruikers in staat om door meerdere feeds te bladeren, zoals nieuws, vrienden en influencers.

OMNI-token

OMNI is een token uitgegeven door het OMNI-platform. Deze token dient als betaling op het platform. Gebruikers kunnen dit token gebruiken om verschillende producten op de markt te kopen, speciale functies te ontgrendelen, geschenken te sturen, makers van inhoud een fooi te geven en munten naar vrienden te sturen. Gebruikers kunnen deze tokens krijgen via hun activiteiten op het platform of via beschikbare uitwisselingen.

Concluderen

YouTube is een platform waarmee mensen video's kunnen delen en er inkomsten mee kunnen genereren. Elke dag wordt er 720.000 uur aan video geüpload op YouTube, dit bewijst dat YouTube een video-deelplatform is dat erg populair is bij het publiek. Net als YouTube is OMNI een platform voor het delen van video's waarmee gebruikers van video's kunnen genieten en tokens kunnen verdienen. Dit is een Mega-app met verschillende functies van populaire applicaties zoals YouTube, Instagram, TikTok, enz., Waarmee gebruikers niet alleen video's kunnen delen, maar ook HD-video- en audiogesprekken kunnen voeren, berichten kunnen verzenden, uitdagingen kunnen aangaan, duetten kunnen maken, winkels, enz. Dit is een veilige en efficiënte sociale app voor het delen van video's die speciaal is gemaakt voor de gebruikers van vandaag.

Voor meer informatie over dit project kun je het hieronder zien:

Officiële site - https://omni.ai
Whitepaper - https://omni.ai/omni-lightpaper-v1.1.2.pdf
Telegram - https://t.me/omni_app
Twitter - https://twitter.com/ OMNI_AI
Medium - https://medium.com/omni-app

Gebruikersnaam : Kembartapibeda

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909517



Tidak ada komentar:

Posting Komentar