Senin, 16 April 2018

BLOOMZED GOOD PROJECT


Bloomzed is een hightech software-oplossing met een open API en bestaat uit een groot aantal softwareblokken die zijn geïntegreerd in een uniform systeem. Het Bloomzed unified-systeem is ontworpen om een ​​eenvoudige oplossing voor elke technologische oplossing te bieden, om zowel individuele blokken als het hele systeem te beheren. Het systeem is zo gebouwd dat individuele instellingen, uitschakelings-, bijwerk-, bewerkings-, uitbreidingsmogelijkheden en andere opties voor ons beschikbaar zijn zonder het systeem als geheel te stoppen en / of te vertragen.

Concurrentievoordelen van het Bloomzed Project

Het concept van ons project houdt niet alleen rekening met de ervaring van vooraanstaande marktspelers, maar ook met moderne trends in de ontwikkeling van elektronische betalingen. Daarom, om het concurrentievermogen van Bloomzed te waarborgen, ligt de focus op de volgende gebieden.

Biedt de meest complete functionaliteit van andere vergelijkbare projecten, die op de markt zijn. Momenteel biedt Bloomzed gebruikers de grootste kansen onder de mobiele portefeuilles ter wereld. Bloomzed-project combineert alle activiteiten van de basisconcurrenten die in de vorige secties zijn beschreven en combineert functies op één plek. Bloomzed is in feite een universeel betaalinstrument dat overdrachten en betalingen in de cryptocurrency en elektronische fondsen omvat, het werk met online en offline betaalkaarten.

Het platform positioneren als een hulpmiddel dat nuttiger en functioneler is dan een gebruikelijke elektronische portemonnee. Bloomzed kan niet alleen dienen als een handig betaalinstrument, maar ook als een uitgebreide assistent bij dagelijkse activiteiten. Met behulp van dit platform kan de eigenaar van de portemonnee persoonlijke financiën volledig beheren: controle van het saldo van alle rekeningen, de geschiedenis van operaties bekijken, snel en zonder onnodige vertragingen betalen voor services / goederen, aankopen doen zonder in de rij te staan ​​en profiteren van loyaliteit systemen van partnerorganisaties.

Verschaffing van een grote selectie van aanvullende niet-financiële diensten. Dit zijn reserverings- en boekingskaarten, verzekeringsdiensten, productbezorgservice vanuit winkels, enz. Bloom-gebruikers hebben ook toegang tot microlending voor de huidige behoeften.

De technologische relevantie van het platform. De Bloomzed portemonnee maakt gebruik van alle moderne technologieën op het gebied van mobiel betalen. Dit is NFC, USSD, QR, Bluetooth Smart, HCE.

Continu werk om de beveiliging van lopende transacties te verbeteren. Informatiebeveiliging van het Bloomzed-project wordt geboden door de volgende factoren: alle financiële transacties op het Bloomzed-platform worden beschermd met de moderne technologieën voor gegevensversleuteling; elektronisch geld kan worden verzilverd bij partneragenten (bij loketten, wisselkantoren, geldautomaten). U kunt ook geld achterlaten op de Bloomzed-rekening met een depositofunctie (dat wil zeggen dat er rente wordt berekend voor de cumulatie); alle handelingen met betrekking tot het opnemen van geld of autorisatie worden bevestigd door een dynamisch SMS-wachtwoord (het komt tot het telefoonnummer dat de gebruiker heeft opgegeven bij de registratie) en biometrische gegevens (stem, vingerafdrukken, gezichtsbiometrie, oogretina);

The Bloomzed Token en TGE

The Bloomzed Token (BZT) is een ERC 20-standaardtoken dat wordt ingevuld als een soort 'ticket' in de Bloomzed Crypto Club. Door het te kopen of te accepteren, kun je een deel van de club worden en in deze lijn kan iedereen alle voordelen waarderen waarvoor gekwalificeerd is.



Dingen om op te merken over het token;

1.de BZT is geen fiscale of andere belangrijke verbintenis van Bloomzed bedrijf, zijn handlangers en hulpafdelingen

2.Het token voor inschrijving kan niet worden ingewisseld voor cryptografisch geld, elektronisch of fiat geld

3. De bloeide organisatie neemt niet deel aan de terugkoop van BZT

Er worden 100 miljoen BZT's uitgegeven.
Kosten van BZT

1BZT = 0.002 eth en 1eth = 500 BZT

De minste koop van BZT is 250 tokens of 0,5Eth

TGE

Het Token Generation-evenement begon op 17 januari en eindigt op zeventiende februari 2018

Het eindoordeel

De financiële sector zit vol met kansen en gevaren. Aangezien bijna alles wordt gedigitaliseerd, is het eenvoudiger om de informatie te hacken en downloaden. Bloomzed heeft de technologie om de hackers te stoppen met zijn verschillende functies, zoals biometrische autorisatie, scannen van QR-codes, enz., Die de weg vrijmaken voor een meer digitaal veilige transactie.

Belangrijke links:

Website: http: // bloomzed .io /

Whitepaper: http://bloomed.io/white_paper/en.pdf

AUTHOR KEMBARTAPIBEDA
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909517

Tidak ada komentar:

Posting Komentar