Selasa, 10 April 2018

Bunny Token Is The Best

Hasil gambar untuk Bounty Bunny Token

WHITE RABBIT  is een browserplug-in die aan boord komt om paradigmaverschuivingen te brengen in de manier waarop de digitale distributie van films en series wordt geschreven, uitgevoerd, uitgezonden en betaald. Vanwege het hoge gehalte hebben gebruikers de neiging om illegale illegale middelen te gebruiken om toegang tot deze inhoud te krijgen en daarom resulteren in inhoudsdiefstal en inbreuk op intellectuele eigendom. Dit in juridische taal wordt piraterij genoemd.
WHITE RABBIT biedt token-gebaseerde peer-to-peer-systemen en wordt ondersteund door de snelgroeiende, maar snelgroeiende blockchain-technologie. Dit biedt een platform voor gebruikers om toegang te krijgen tot hun favoriete inhoud en tegelijkertijd toegangskosten te verlagen door innovatieve streams aan te moedigen die het pad bieden naar directe betalingen voor inhoud.
Om deze visie werkelijkheid te maken - een platform dat het mogelijk zal maken, door producent, maker, acteur, regisseur, fan en promotor naar een gewone tafel te brengen, zal White Rabbit Token (White Witrer) beschikbaar zijn voor potentiële kopers tijdens de tokenverkoop of als ze het oorspronkelijke aanbod voor muntautomaten hebben gemist, kunnen ze via de uitwisseling tokens kopen.
Waarom is dat witte konijn-teken? Het witte konijn-token geeft de houder de macht en rechten om de White Rabbit toegang te ontzeggen tot een verscheidenheid aan filmindustrie-inhoud, ongeacht locatie, genre of taal. Dit zal een gevoel van verbondenheid met de fans creëren en tegelijkertijd alle deelnemers waarderen bij de inspanningen van producenten, scenarioschrijvers, regisseurs, acteurs / actrices en technische ploegen. Dit token is compatibel met de ERC 20-standaard.
De voorverkoop van de White Rabbit Token start in het vierde kwartaal van 2017. De Stream of Sites Stream Platform (PSS) -app verschijnt. Tegen 2018 zal MVP beschikbaar zijn en zullen de juiste tokenverkopen worden gedaan en zal de eerste ronde van PSS worden aangekondigd. In het vierde tot vierde kwartaal van 2018 zal de Alpha-lancering van het White Rabbit (WR) -platform verschijnen en dit zal de basis van de uitnodiging zijn. Daarna vindt de beta-lancering van het WR-platform plaats. Ten slotte zullen productintroducties, Rabbit Hole-releases en nieuwe inhoudintroducties plaatsvinden.
Hieronder is in tabelvorm de routekaart van de voorverkoop naar de release van technologie voor inhoudherkenning.
De verwachte zachte kapitalisatie voor dit project wordt geschat op 5.000 ETH van ongeveer $ 2 miljoen (ongeveer $ 400 tot 1 ET). Hoewel het gemiddelde doelwit naar verwachting 12.500 ETH zal bedragen, zal dit $ 5 miljoen zijn (een stijging met hetzelfde percentage).
Het is belangrijk om erop te wijzen dat het potentieel van dit platform - enorm - vereist dat het project goed van start gaat en er moet worden opgemerkt dat het realiseren van harde caps een lange weg zal banen om het potentieel van dit platform in een mum van tijd te realiseren.
Eindelijk zonder arrogant of nederig te klinken, laat het hier uitgelegd worden dat het team achter dit verbazingwekkende project een professioneel kaliber is; veteranen in hun strevenveld - hebben een hands-on ervaring in het werk. The White Rabbit is geen nieuwkomer in de branche, maar is een belangrijke speler geweest in de promotie en verkoop van blockbuster-films en werd genomineerd en won de prijs als promotor en verkoopfacilitator.
De transformatie van de filmindustrie die ze kunnen brengen, zal de manier waarop we naar entertainment kijken, veranderen.
Word vandaag lid van ICO en breng het tot de vingertoppen van de beste kaskrakers en films die je kunt verwachten en bekijken met een druk op de knop. Welkom in een echt gedecentraliseerd tijdperk van digitaal entertainment.

Voor meer informatie:


Facebook:   https://fb.me/WRJumpIn
Telegram:   https://t.me/jumpin
BY Kembartapibeda

Tidak ada komentar:

Posting Komentar