Kamis, 19 April 2018

Pecunio Good Project


Pecunio is een gedistribueerd investeringsplatform met cryptocurrency-kaarten en gratis digitale valuta-uitwisseling, wat heel goed mogelijk is om de crypto-periode te redden en licht te gebruiken. Wij zijn een one-stop-shop voor algemene gebruikers die geen kennis hebben over deze techniek, high equity-investeerders, en ook engeleninvesteerders en venture capitalists. 

Pecunio geeft ook prioriteit aan professionele counseling voor beginners, naast het geven van elk van de klanten met een zakelijk concept die door Taylor is gemaakt, terwijl we diversiteit herkennen. We hebben voor iedereen toegang tot de geheime markt - om blockchain-investeringen te doen en mensen die te veel kans maken om lid te worden van de nieuwe-eeuwse economie.

Door al onze fondsen en activa te verzamelen, vereenvoudigen we investeringen in ICO, engelenfondsen en risicokapitaal en geselecteerde cryptokurrencies. Alle belangrijke geheimen kunnen worden uitgewisseld op het gratis platform. Pecunio heeft toegang tot een exclusieve natuurlijke investering voor iedereen.

Veel prepaidbetaalkaarten zullen uw kaart waarschijnlijk in papiergeld uitgeven in de hele wereld. Deze prepaidbetaalkaartbetaling zonder interne transactiekosten zorgt ervoor dat digitale valuta-uitgaven veel eenvoudiger worden. Pecunio is te snel geneigd om cryptocurrency vrij te geven samen met onmiddellijke liquiditeit.

Onze expertise in traditioneel hedgefonds voor beheer en kwaliteit waarmee we de succesvolle blockchain-inspanning konden begeleiden, breidde zijn vleugels uit. We lanceren een ICO-campagne met speciale fondsen, managementhulp, juridisch advies en meer. Pecunio deelt het gezamenlijke voordeel van de eigenaar van de kaart. 

MISSION PENCUN.IO
De missie van Pecunio is om alle technische en psychologische obstakels weg te nemen en om extra eenvoudige en veilige toegang tot de crypto-markt te bieden.
Pecunio is een mix van professioneel financieel management, hoge technische expertise en betrouwbare afspraken. Op de financiële markt van de toekomst - voor elke belegger.

We hebben vertrouwen in de filosofie-missie van Satoshi Nakamoto, de maker van de blockchaininspiratie, die een universeel fonds creëert dat veilig, toegankelijk en betaalbaar is voor gewone mensen. 

PROJECT POTENTIEEL

In de afgelopen 30 maanden is de ICO-markt gegroeid van $ 14 miljoen tot $ 2,6 miljard. Financiën en investeringen zijn niet vertegenwoordigd in vele categorieën, vanwege een gebrek aan innovatie en decentralisatie. Met een uniek bedrijfsvoorstel wordt verwacht dat Pecunio vitale leden krijgt van de resultaten van ICO en daarbuiten.

De start van een nieuwe investeringsperiode begint met Ethereal, dat in juli 2014 te succesvol is. Stel je voor dat je in de tussentijd investeert in ETH 2 duizend dollar. In 2017 zou tweeduizend dollar, hoewel niet genoeg van drie jaar, meer dan $ 1 miljoen kosten.
Hetzelfde geldt voor de Blockatis-oplossing "Stratis": slechts 12 maanden na de ICO hebben kredietverstrekkers hun initiële investering met de 600-kant al verdubbeld. ICO kan uw investeringen vermenigvuldigen en investeringen verdienen goede prestaties. Het is onze taak om de meest potentiële mensen op deze dynamische markt te vinden, te targeten en te ondersteunen. 

WORKSHOP PECUN.IO
Gebruikers melden zich aan om een ​​account te maken op het Pecunio-platform, samen met het verstrekken van hun e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Na bevestiging per e-mail worden individuele portefeuilles gemaakt en wordt hij automatisch overgeschakeld naar het controlepaneel van de gebruiker, waar hij een overzicht van zijn persoonlijke account en zijn persoonlijke account vindt.

Na het converteren naar cryptografisch of fiatgeld in het account, kiest de huidige gebruiker ervoor om een ​​crypto- of wisselkaart te gebruiken of belegt hij crypto in de beleggingsportefeuille van Pecunio.

Elke belegger heeft de mogelijkheid om in verschillende soorten fondsen te beleggen. Er zijn momenteel drie creditcards beschikbaar, naast het signaal van Pecunio.

De resulterende waarde wordt verdeeld onder beleggers met behulp van PCO-tokens, waarbij het tarief wordt betaald uit ICO's tokenized funds, AC & VC en cryptocurrency. Bovendien wordt de waarde ervan beschermd samen met het frequent branden van kaarten

Een andere belangrijke functie die is afgeleid van het Pecunio-platform, is de regelmatige verdeling van lidmaatschapsbijdragen. 25% komt van geïnvesteerde herbeleggingen om beleggers te profiteren van samengestelde rente. 25% komt van de opbrengst die aan de beleggingsadviseur wordt betaald in de vorm van uitvoeringskosten. 50% komt van de volgende fondsen die zijn gedistribueerd naar de creditcardhouder en zijn afgeleid van de volgende fondsen via het inwisselsysteem. Met deze stap biedt de inkomensverdeling de liquiditeit van de geldkaart. Gekochte kaarten worden verbrand, zodat het inkomen voor de rest van de geldkaart blijft stijgen.

Het innovatieve bedrijfsmodel van Pecunio is te diep en ingewikkeld, maar heeft een korte geschiedenis van activiteiten in de jonge cryptocurrency-fondsenmarkt. Dit is een te subtiele taak om toekomstige vooruitzichten en financiële resultaten te evalueren in combinatie met absolute nauwkeurigheid, daarom bieden we drie stappen die kunnen zijn om de andere hefboom vrij te maken. En het zou het resultaat kunnen zijn van ons project: 


TOKEN VERKOOP
Eigenschapstags worden weergegeven als slimme contracten op de blokkade van Ethereal. Het coderings- en aanpassingswerk zal worden uitgevoerd in Solidity, een programmeertaal op hoog niveau, vergelijkbaar met javascript, die is gericht op de Ethereum Virtual Machine (EVM), de runtime-omgeving voor slimme contracten in Ethereum.

De PCO-vastgoedcontracten vragen een jaarlijkse managementvergoeding van 2-6% voor alle fondsen, evenals implementatiekosten (van 15% tot 30%, afhankelijk van de fondsen). PCO-kaarthouders hebben toegang tot hun eigenschappen via een mechanisme voor 'inwisselen en verbranden'.

Om het project te financieren, verkochten we creditcards met 40 miljoen Pecunio (PCO) creditcards nadat de ICO met succes was geëindigd. Het totale aantal kaarten is 100 miljoen PCO.

HARDFACTS
Ons publiek is niet veilig, alle geregistreerde mensen kunnen specifiek worden uitgenodigd voor onze gesloten kaart. Het kan 30 dagen duren.
  • De PCO-kaart is de Ethereum ERC-20
  • 30.000.000 kan worden verkocht voor kaartverkoop.
  • Tarief: 1ETH (of equivalent) = 200 PCO
  • De kaartverkoop kan worden beperkt tot 150.000 ET
  • BTC, ETH, XRP en LTC worden geaccepteerd voor Tokeno PCO-shopping
  • Geen PCO meer in deze periode om uit de inflatie te blijven.
Token Distributie begint op 1 februari 2018.

TOKEN WAARDE
Kaarten PCO vertegenwoordigen eigendom verbonden aan het contract het pand PCO (zie hieronder), met name de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit fondsen ruimte Pecunio (vooral de management fee en performance fee) en een tarief voor faciliteiten ICO Token is een digital asset, niet de intrinsieke waarde, maar op basis van de aard, karakter en / of hun fundamentele rechten. PCO-kaart kan de eigenaar ontvangt deze vergoeding op een pro rata basis.
  • 20000000 PCO werden tijdens het evenement kan worden gedistribueerd naar de grondlegger Pecunio
  • 20.000.000 PCO's kunnen worden toegewezen aan donoren en ondersteuning voor vroege stappen
  • 10.000.000 PCO's die tijdens het evenement zijn gemaakt, kunnen aan het bedrijf worden toegewezen en in de toekomst worden gebruikt als een verzameling werknemersidentiteitskaarten om ons vermogen om het beste talent aan te trekken en te behouden, te vergroten. Deze kaart kan 12 maanden worden vergrendeld
  • 5.000.000 PCO's gemaakt tijdens het maken evenement kunnen worden gekunsteld en voor adviseurs; Deze kaart kan 3 maanden worden vergrendeld
  • 15.000.000 PCO's kunnen worden gecrediteerd aan het reservefonds maar niet worden gepubliceerd. Deze PCO kan bestaan ​​als een aanvullende financieringsbron, maar is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van de sfeer van de komende tijd.

EXCHANGE & TRANSACTIES
Exchange-activiteit via proxy-tool via eigenschap proxy. Deze interface maakt verbinding met transacties en externe adressen via slimme proxy-activacontracten, gekoppeld aan de ERC-20-standaard.
  • Veilige bediening
  • Noteer de juiste programmeertalen om voor de snelheid te zorgen
  • Closed Environment - samen met de decentralisatie van de komende tijd 
ROADMAP

Pecunio heeft geplande projectplanning gepland 

HET VOLGENDE IS EEN PROJECTTEAM PECUN.IO

Ik raad u ten sterkste aan om met het Pecunio-project te investeren, omdat het zeer winstgevend zal zijn. Als u vragen heeft of meer informatie nodig hebt, kunt u hier rechtstreeks contact met hen opnemen:


Tidak ada komentar:

Posting Komentar