Kamis, 19 April 2018

SprintX - fördert die Märkte für Kryptowährungen durch das SwitchX Exchange-Ökosystem


Het is geen geheim dat veel startups problemen hebben bij de toegang tot het fonds. Het maakt niet uit of je een solide team hebt, een goed bedrijfsplan en waardevolle werken, geen toegang hebben tot financiering zal hen niet laten werken.
De SprintX is een platform dat elk type nieuwe start-ups, ondernemers en bedrijfsideeën ondersteunt die de cryptocurrency-markt promoten via zijn SwitchX exchange-ecosysteem. Het SprintX-platform is gebaseerd op Ethereum blockchain-technologie waarmee u zakelijke ideeën kunt ontwikkelen. Het ontwikkelt zijn eigen multifunctionele centrale met de betaalkaarttoegang, genaamd SwitchX, die het potentieel van de markt voor cryptocurrency opent. De Sprintx-websitelink is  https://sprintx.io/
AIMS 
SprintX-platforms werken in minder dan drie belangrijke aspecten: ontwikkeling, integratie en conversie. 
Ontwikkeling 
Ethereum blockchain-technologie is waar de slimme contracten worden gebouwd met behulp van het bedrijfsidee van de start-ups. Vervolgens start de SprintX-makeroplossing de ICO en maakt de tokens.
Integratie 
Alle ICC-tokens van SprintX zullen worden geïntegreerd in het SwitchX-uitwisselingsplatform. Bovendien wordt de tokenwaarde bepaald wanneer deze het uitwisselingsplatform binnengaat. 
Conversie 
Het kernontwikkelingsteam van het SprintX-project genereert een Multi-cryptocurrency wallet die zal worden geïntegreerd met de banken van de bijbehorende startups. Als bedrijfseigenaar krijgt u een bankpas waarmee u uw opgeslagen cryptocurrencies kunt converteren in contanten of andere cryptocurrencies.
BIJDRAGE 
Zoals u weet, is het ontwikkelen van een startend bedrijf een moeilijke taak omdat u te maken krijgt met strikte financieringsvoorschriften van fysieke banken of financiële instellingen. Veel goede zakelijke ideeën zijn begraven en zullen nooit worden gerealiseerd als gevolg van gebrek aan financiering.
Met de SprintX ICO kunnen startups met geweldige en revolutionaire bedrijfsideeën hun bedrijfsplannen actualiseren en uitvoeren. Het is mogelijk omdat elk van hen toegang heeft tot initiële financiering via verschillende cryptocurrencies.
Op dit platform zullen alle zakelijke ondernemers en start-ups stap voor stap worden begeleid en hoe dan ook de tools gebruiken die in de procedure worden gebruikt om hun ICO te creëren en te lanceren.
VOORDELEN 
Het belangrijkste kenmerk van het SprintX-platform is dat de ICO-generator op vele manieren de integratie met het SwitchX-uitwisselingsplatform mogelijk maakt. 
1.Bank-beschikbaarheid voor conversie 
Met de bijbehorende bankentiteiten kunt u de cryptocurrency eenvoudig converteren naar fiat-valuta of contant. Zij zullen vergunningen verlenen, zodat u als gebruikers uw bitcoin, Ethereum of LTH kunt gebruiken en deze kunt omzetten in werkelijke dollars en euro's met behulp van de debetkaart die aan u is verstrekt. 
2.Exchange Automatic Integration Met 
het SwitchX Exchange-platform kan de belegger voordeel halen uit de integratie van tokens door de ICO via hun platform te lanceren. Op dit punt worden uw zakelijke werken opgeslagen en gefaciliteerd door het platform. 
3. Slimme contracten over Blockchain-technologieën
Als startende eigenaar heeft u alle gelegenheid om uw eigen slimme contracten te genereren zonder tussenpersonen of tussenpersonen in te schakelen. De schattige Ethereum blockchain-technologie zorgt ervoor dat dit ecosysteem op die manier werkt.
SprintX ICO tokens Voordelen
Het is vrij duidelijk dat de ICC-tokens van SprintX iets bevatten dat afwezig is in de belangrijkste ICO-tokens. BitCAD, CryptoLoans, Guardium, BunnyToken of Zupply werden gelanceerd zonder enige integratie of samenvoegingen met een cryptocurrency-uitwisselingsplatform, terwijl SprintX volledig is geïntegreerd in het Switch X-uitwisselingsplatform. Bovendien staan ​​die ICO-tokens niet toe dat u automatisch slimme contracten maakt op basis van uw bedrijfsinitiatieven op een blockchain-technologie.
In andere handen krijg je geen specifiek advies over het digitaliseren van je strategieën. Deze tokens bieden generiek advies dat niet nuttig is voor uw bedrijf. Specifiek advies wordt gegeven door het kernontwikkelteam van SprintX en de schattige toegang tot de warme en koude portemonnee die afwezig is in andere ICO-tokens. U kunt de ICO-token-verkoopgegevens controleren op het witboek  https://sprintx.io/docs/whitepaper-sprintx-en.pdf . 
OPLOSSINGEN 
1.SprintX-platform gaat nieuwe ICO's ontwikkelen. 
2.SprintX maakt het mogelijk de tokens automatisch te integreren in SwitchX Exchange 
3.SprintX ondersteunt u als gebruikers om mee te doen aan de lancering en promotie van elke ICO.
4.SprintX-platforms bieden een in aanmerking komende toegang tot zowel koude als warme portefeuilles die speciaal zijn gebouwd om opslag te bieden en de mogelijkheid om eenvoudig de verschillende cryptocurrency te verhandelen. 
5.SprintX biedt u als opstartende eigenaar de mogelijkheid om eenvoudig slimme contracten op de blockchain te maken. 
6.SprintX kernontwikkelingsteam biedt specifiek en persoonlijk advies aan elke niche van een startende onderneming. Hiermee kunt u een systematische en uitgebreide ontwikkeling hebben bij het uitvoeren van uw bedrijfsidee.
TOKEN VERKOOP 
1.SprintX platform gaat om slimme contracten voor ICO lancering creëren 
2.SprintX voldoende geld in te zamelen door middel van het ICO verkoop aan te ondersteunen om uitvoerbare platforms voor elk bedrijf initiatieven. 
3.SprintX genereert totale tokens op 3.250.000.000 SPX 
4.SprintX heeft de belangrijkste ICO-uitverkoop gelanceerd op 12 maart 2018, tot 31 maart 2018. 
5.SpritnX maakt het mogelijk om ETH of andere populaire tokens zoals Alttex, Aktie Social, Cibus, THEFANDOME te gebruiken , Amon en anderen om de SPX-tokens te kopen. 
6.SprintX zal alle niet verkochte SPX-tokens verbranden zodra de verkoop is geëindigd.
DEELNEMEN AAN TOKE SALE 
Als u geïnteresseerd bent om te investeren, kunt u zich gewoon registreren op de officiële website van SprintX  https://sprintx.io/  zodat u kunt deelnemen aan de ICO-uitverkoop.
TOKEN DISTRIBUTIE 
1. Tijdens de ICO-verkoop zal de SprintX ongeveer 60 procent van de totale SPX-tokens vrijgeven zodat beleggers ze kunnen kopen. 
2.SprintX-project zal de 14 procent SPX-tokens als een reserve 
opslaan 3.SprintX zal 10 procent van de totale SPX-tokens toewijzen voor juridische kosten en adviseurs 
4.SprintX zal niet meer dan één procent 
toewijzen voor bounty-beloningen 5.SprintX zal 15 toewijzen procent van de totale SPX-tokens voor operationeel: team en management.
GEBRUIK VAN 
FONDSEN 1.Niet meer dan 1 procent van de totale middelen zal worden gebruikt voor geassocieerde adviseurs.
  1. 20 procent van de totale middelen zal worden toegewezen voor projectontwikkeling 
    3. niet meer dan 3 procent van de totale middelen zal worden gebruikt voor projecthulpontwikkeling. 
    4. De grootste 60 procent van het fonds zal worden toegewezen voor kapitalisatie via cryptocurrencies en fiat-valuta's. 
    5.Het SprintX-project zal ongeveer 5 procent van het totale fonds in onroerend goed beleggen. 
    6.De ontwikkelaars van de omgeving krijgen 10 procent van het geld. 
    7.De laatste procent gaat de post van de economische ontwikkeling van het SprintX-platform.
Als u geïnteresseerd bent in Sprintx, zijn dit de belangrijke links:
Officiële website:  https://sprintx.io/
Telegram Group:  https://t.me/sprintXICO
Author Kembartapibeda

Tidak ada komentar:

Posting Komentar