Jumat, 30 Maret 2018

Καλό σχέδιο για το μέλλον του Diw Token


DIW Token Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη στις κύριες αγορές αποκέντρωσης είναι μια σύγχρονη ροή προς τη σύγχρονη διεπαφή perkembangnan προς την αξία των επενδύσεων του τομέα που σκόπιμα δημιούργησε για ευκολία και keefiesienan στη βοήθεια οικονομικής αλλαγής στον κόσμο, με τη συμβολή του αξιοπρεπούς και ενός σημαντικού σημείου που είναι το blockchain που είναι σε θέση να διευκολύνει και να επιταχύνει το εύρος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Το άτομο ή η εταιρεία σε αυτόν τον τομέα της βιομηχανίας πρέπει να έχει ένα περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να είναι το εμπόριο στο ευρύ κοινό ή στην ομάδα τη δική του διανομή, με στόχο την καθιέρωση μιας έννοιας οικοσυστήματος και συστηματικό τρόπο παράλληλα με τη δημιουργία κέρδους ή εισοδήματος που είναι κάτι περισσότερο από ένα αξία επένδυσης σε περίγραμμα. 



Η πλατφόρμα και η εταιρεία συνεργάζονται αμοιβαία για την καθιέρωση μιας σταθερής απόδοσης με τη δημιουργία διακυμάνσεων της αξίας που έχουν μεγαλύτερη ευκαιρία κέρδους και όχι την αξία των ζημιών. Η πλατφόρμα DIW TOKENS περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ένα πρότυπο υποδομής και έχει ως στόχο ένα ποσοστό της αξίας του οφέλους να είναι μεγαλύτερο από την αξία μιας απώλειας γενικά, το μέγεθος του διακριτικού και το πρότυπο της ομάδας πλατφόρμας απόδοσης αποδεικνύει πως αυτές οι πλατφόρμες κατασκευάζονται με σταθερή ομαδική εμπειρία και είναι σε θέση να παρέχουν την ασφάλεια που είναι ευέλικτη στους υποψήφιους αγοραστές. Για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, η Diw εφαρμόζει ανεπαρκείς προβλέψεις για το οικοσύστημα που μπορούν να κάνουν οι επενδυτές να διαχειριστούν το ειδικό τους σήμα στις αμαξοστοιχίες. 


Το DIW Token επιτρέπει την αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών όπως ταυτοποίηση εγγράφων, κωδικούς πρόσβασης, τραπεζικούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες. Οι πληροφορίες, η τεκμηρίωση, οι διαθήκες ή το KYC KYS, καθώς και άλλα πολύτιμα ψηφιακά δεδομένα σε εξαιρετικά αποκεντρωμένες πλατφόρμες είναι κρυπτογραφημένα, ασφαλή και ιδιωτικά. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης στους κατόχους λογαριασμών να μοιράζονται τα δεδομένα με ασφάλεια εν μέρει ή στο σύνολό τους. Παρέχει λύσεις για την επίλυση προβλήματος των μέσων και ασφαλής ασφάλεια για τους κατόχους ιστότοπων να δέχονται πληρωμές, κυρίως με νόμισμα fiat ή κρυπτογράφηση, χρησιμοποιώντας μια DIW αποκεντρωμένη πλατφόρμα σύνδεσης. DIW's Payment Gateway, πρόκειται να είναι ένα εύκολο σύστημα ολοκλήρωσης πληρωμών που ενσωματώνεται σε πολλές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του Open Source CMS όπως το WordPress και το Joomla. 




DIW σχεδιάζει να εισαγάγει έναν παγκόσμιο κατάλογο όπου ο κάτοχος του λογαριασμού, είτε πρόκειται για άτομα είτε για οργανισμούς, θα μπορεί να καταγράψει τις υπηρεσίες του και να επεκτείνει την εμβέλειά του. Ο κατάλογος θα εμφανίσει το έξυπνο σύστημα βαθμολόγησης που ενισχύει την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια μεταξύ του κατόχου του λογαριασμού. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι τα έξυπνα συμβόλαια που βασίζονται σε υπηρεσίες μεσεγγύησης DIW, τα οποία θα προστατεύσουν τη συναλλαγή μεταξύ των μερών. Η DIW κατέβαλε υπηρεσίες μεσεγγύησης, εύκολη στη χρήση, αλλά ταυτόχρονα εξελιγμένη και έξυπνη, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι προϋποθέσεις της συναλλαγής πληρούνται πριν από την αποδέσμευση των κεφαλαίων. Θα ήταν σοβαρή αμέλεια για το όλο σχέδιο να αγνοήσει τις σημαντικές ανάγκες ασφάλειας που συνδέονται με τα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας. 


Ο σκοπός και η αποστολή του σήματος diw είναι η DIW να καλύψει αυτόν τον τομέα επιτρέποντας την αποθήκευση κρυπτογραφημένης και ασφαλούς ιδιωτικής κατανομής των EHRs μεταξύ κατόχων λογαριασμών και επικυρωμένων εργαστηρίων, φαρμακοποιών, ιατρών ή επαγγελματικών φροντίδων άλλων υγειονομικών υπηρεσιών με πρόσθετες επιλογές για την κεφαλαιοποίηση τεχνολογικών συμβάσεων έχει παρουσιαστεί σε έξυπνο δίκτυο DIW. 

Για να υλοποιήσει τους στόχους και την αποστολή του DIW να αφαιρέσει τις πλατφόρμες που έχουν επίσημα κέρδη αξίας υψηλότερα από τους ανταγωνιστές τους, το DIW TOKEN στο ICO, σκοπός του είναι να συλλέξει το platfrom από συμμετέχοντες που συνεισέφεραν το ισοδύναμο 58 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ Etherium και / ή το Bitcoin. Το ICO θα διακοπεί, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκληρός στόχος. Αυτό θα επηρεαστεί από τις διακυμάνσεις της τιμής των Bitcoin και Ethereal. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε τον πίνακα δεδομένων που είναι δομημένο από το διακριτικό πλατφόρμας DIW. 




ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ : 

Ιστοσελίδα: https://diwtoken.com

Λευκή Βίβλος: https://diwtoken.com/#section15

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2567416

Facebook: https: //www.facebook. com / diwtoken /

Twitter: https://twitter.com/diwtoken

Τηλεγράφημα: https://t.me/diwtoken

Instagram: https://www.instagram.com/diwtoken/

Youtube: https://www.youtube. com / channel / UCcsN2tHDO3kxl3p1bBq4g6g 

Το προφίλ μου: 
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909517

Tidak ada komentar:

Posting Komentar