Rabu, 21 Maret 2018

LINA.Review


Lina.review er en plattform for å gjennomgå Blockchain, utnytte blokkerings utødelighet for å skape den beste gjennomsiktigheten og skape forhold for anmeldere for å dra nytte av å levere kvalitetsanmeldelser, samt enkelt og samspillet direkte med brukere og leverandører av helt kraftløse produkter eller tjenester.

For tiden er det mange forskjellige rangeringssystemer i ulike bransjer. Systemet er ganske spredt, noe som gjør det vanskelig for brukerne å søke etter vurderinger. For eksempel er det mange vurderingssteder for teknologisk utstyr som telefoner eller bærbare datamaskiner. Hver har sine egne fordeler / ulemper, noe som gjør det vanskelig å finne vurderinger, og det er nesten umulig å få erfaring fra tidligere korrekturlesere.

Lina er ikke bare et nettsted, men en Blockchain-basert plattform, slik at alle kan bygge sitt eget evalueringssystem for å utvikle lokalsamfunn og administrere sin egen virksomhet. Alle Lina-baserte gjennomgangskanaler er forbundet globalt.

Lina.review har introdusert Lina Rangering-appen (tilgjengelig på Google Play), slik at brukerne kan "stemme" for kriteriene som skal vurderes, for øyeblikket for 6 fag:  
• Medisinske tjenester, sykehus  
• Hoteller  
• Filmer  
• Restauranter  
• Crypto Valuta  
• Telefon Smart

Ved å bruke Blockchain-teknologien, vil Lina.review ta opp problemer knyttet til gjennomsiktighet og bevaring av score, samt utvikle mekanismer for å hjelpe brukere og eksperter til å få fordeler basert på systemutvikling og kvaliteten på sine vurderinger (via  
smarte kontrakter).

Lina.review-tjenesten sjekker regelmessig transaksjoner på Lina Cores private blokker og budkonfigurasjon for å avgjøre om kampanjen er fullført eller utløpt.

Etter at tilbudet er fullført eller utløpt, blir LINAs smarte kontrakter kalt med statistisk informasjon for å beregne kostnader og inntektsdeling til brukere og innehavere av LINA-tokens. Hvis et delvis tilbud utføres, vil gjenværende beløp (hvis noen) returneres til selgeren.

Tilbudsstatusen på den offentlige kjeden vil bli synkronisert med Lina Cores private blokkade av Lina Bridge.

LINA TOKEN 
Lina Token (LINA) er det originale tegnet på Lina-plattformen. Dette vil være et ERC-20-token basert på Ethereum, en blokkeringsbasert desentraliseringsplattform for applikasjoner som kjører akkurat som programmert i fravær av svindel, censur eller tredjepartsintervensjon for å lette avtalefestede avtaler online på kryptografisk forsvarlig måte. Antallet LINA-tokens er 900.000.000. 33,33% av alle LINA-tokens (300.000.000) vil være tilgjengelig for salg til publikum i LINA Token Generation-arrangementet. 66,67% av alle LINA-tokens (600.000.000) vil bli låst i Intelligent Contracts som skal utgis årlig i 10 år (60.000.000 Token per år).

TOKEN ALLOCATION

33.33% av LINA opprettet under Generic Token Event (300.000.000 Token) vil bli tildelt bidragsyter BTC / ETH for prosjektet. 66,67% LINA laget på Token Generation Event (600.000.000 Token) vil bli låst i Intelligent Contract som vil bli utgitt årlig i 10 år (60.000.000 Token per år). Tildelen utgitt vil bli fordelt som følger: • 15% til Lina Foundation for å holde Lina-plattformen i gang. • 15% vil bli gjort tilgjengelig for fremtidige interessenter. 35% for jomfruer. • 35% til Token Large Token (som har> 1 million tokens).

For mer informasjon vennligst besøk lenken nedenfor:

Website : https://lina.review/

WhitePaper : https://lina.review/lina_whitepaper.pdf

Ann Tread : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2767700

Twitter : https://twitter.com/lina_network

Medium : https://medium.com/lina-review

BY kembartapibeda :
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909517

Tidak ada komentar:

Posting Komentar