Rabu, 14 Maret 2018

Gift Coin

Världens första cryptocurrency för välgörenhet och välgörenhet. 

Vi lever nu i den mest sammanhängande punkten i historien, där människor bäst kan göra donationer för de goda orsakerna de vill stödja, men de finner inte lämpligt medium för att utbyta sina donationer. De fruktar idén att fuska och manipulera sin goodwill. Giftcoin är den kryptografiskt manipulerade Blockchain-lösningen som utformats för att eliminera eventuella möjligheter till missbruk eller förråder av goodwill. Det är utformat för att utföra transaktioner mellan givare och mottagare utan mellanliggande tredje parter. Det säkerställer att transaktionen är hemlig och når mottagaren i sin helhet. Smarta avtal kommer att ersätta ett av de största problemen med befintlig donatorfinansiering,  koppla bra samaritaner utan att betala kostnaderna för service och drift av de organisationer som manuellt genomför kampanjerna. Det kommer att återställa förtroendet för systemet för donationsarbete genom att göra systemet mer tillgängligt för allmänheten och tillåta fler personer att delta.


Slutför insynen i dina donationer. 

Med hjälp av smarta kontrakt spårar vi de direkta effekterna av donationer. Detta gör det möjligt för givare att bygga förtroende och bidra starkt till stark feedback för ytterligare stöd. 

Ge det som du spenderar det och gör en skillnad för världen  

Vår app kommer göra en liten förändring från dagliga utgifter till Giftcoin. Användare kan automatisera månatliga donationer, manuellt välja olika orsaker varje månad eller samla in deras Giftcoin. 

Hur fungerar det  

Giftcoin ackumulering
Varje gång du köper, samlar vår tjänst betalningar och gör dem till tillägg för Giftcoin. 

Skicka det som en gåva
När Giftcoin ackumuleras, välj vem som doneras och stöds på Giftcoin-plattformen. 

Spåra dina donationer
När du har bestämt dig för din sak kommer Giftcoin att visa dig exakt när och var dina pengar löper ut. 

Försäljningsdetaljer
Soft Cap: 25.000.000 tokens ($ 2.500.000) 
Svår att sälja : 100.000.000 tokens ($  10.0 miljoner)  
Totalt erbjudande: 1.000.000.000 tokens ($ 100.0 miljoner) Mottagna  
valuta: Ethereum , Bitcoin  
Minimumsköp: 0,25 ETH  
Försäljningspris: 1 ETH = 10000 GIFT Startdatum
: 9:30 EST 20 mar  2018  
Bonus- och rabattsystem  
Rabatt Förskottsbetalning 50%  
Första 24 timmar 25% 
Första veckan 15%  
Andra veckan 5%  
Bonuskupong Avancerad vitlista för allmän försäljning 10%  

Bra planer på vår vägkarta



Mar 2018 1. Första token-händelse 
Vi förbereder oss för den stora dagen för att gå med i våra mål. Giftcoin kommer att säljas den 20 mars 2018 kl 9:30 EST. Vi hoppas att du kan gå med oss! 

Juli 2018 2. Vår MVP Release 
MVP kommer att uppfylla alla väsentliga krav på plattformen för att uppnå sina mål. Vi ser fram emot att välja den första gruppen av välgörenhetsorganisationer och ha den fulla operativa valutan. 

September 2018
3. Beta Release Version  
Vi planerar att sälja en andra Giftcoin token med en helt funktionell produkt. 

Oktober 2018 4: e slutprodukten 
Lanseringen av en komplett Giftcoin, alla inspirerade vapen är planerad som välgörenhet och god gärning. Det är dags att byta den lilla världen! 

lag


För mer information och den senaste sociala medier av GiftCoin följ följande länkar:Hemsida:  https://www.giftcoin.org/ vitbok https://www.giftcoin.org/GiftCoin_Whitepaper_v1_3.pdf ANN / Bounty ämnen:  DDhttps : / /bitcointalk.org/index.php?topic=2828871.0telegram:  https://t.me/GiftcoinCrypto Facebook: https://facebook.com/GiftcoinCrypto Instagram: https://www.instagram.com/giftcoincrypto/Twitter:  https://twitter.com/GiftcoinCrypto av: 

my profille : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909517

Tidak ada komentar:

Posting Komentar