Jumat, 30 Maret 2018

en iyi proje


21. yüzyılın dijital dünyasını blok zincirden kurtarmak için Dijital Kimlik Cüzdanı (DIW) Mevcut gelişmiş dünyadaki davetsiz misafirlerin güvenliğini sağlamak, düşündüğümüz kadar basit değildir.

Her gün internette iletilen özel, bireysel ve iş verilerimizin bu kadar büyük bir miktarı ile sıkı güvenlik ve koruma herkes için bir zorunluluk haline gelmiştir.

Bilgi ve dijital varlıklar, bugün yaptığımız her işte eşit olarak yaygınlaşmakta ve hayatımızın büyük bir kısmı internette geçirilmekte olduğundan, son bellekte herhangi bir zamanda daha fazla bilgi kopması ve hack rüzgarı yakalarız.

DIW Çözüm, teknoloji, ICO ve Takım!

Blockchain inovasyonunun hala en erken aşamalarında olmasına rağmen, bazı olağanüstü projelerin oluşturulmasına yönelik birkaç girişim bulunmaktadır.



DIW grubu, token sahiplerine, elektronik bilgilerini ve kişisel verilerini saklayabilecekleri ve ayrıca bilgilerini güvenli bir şekilde paylaşabilecekleri, düğümlü, güvenli ve özel bir merkezi olmayan ekosistem sunmak üzere yola koyuluyor.

DIW'nin belirli bir bileşeni, bir müşterinin kullanabileceği çeşitli yollardır. Alışveriş yapanlar, son ödeme çözümleriyle tüm borsaları makul bir oranda yapabilirler. Alıcılar ayrıca gizli verilerinin büyük kısmını güvenli bir DIW kasasında saklayabilirler.

Birinin depolayabileceği veri miktarı, Kimlik arşivleri, vasiyetnameleri, parasal kayıtları ve diğer birçok dijital varlıkları da içerecek şekilde çok büyüktür. Bu gruplar, fiat veya kripto para birimleriyle hızlı transferleri sağlamak için sorunsuz bir şekilde bağlanabilir.

Bir emanet platformunun sağlanması, web sitesi sahiplerinin, e-ticaret işletmelerinin ve bireylerin, üçüncü taraflara değil, akıllı sözleşmelere, ödeme yapmak ve almak için güven koymalarını sağlar.

DIW'nin blockchain'i Etherium'a bağlıdır ve ölçeklenebilirlik sorunları nedeniyle DIW Raiden Network'ü yakın, kesintisiz ve neredeyse hiç işlem yapmayan bir işlem için kullanır.

Bu ERC20 simgeleri de dahil olmak üzere, Ethereum takviyesi için tasarlanmıştır. Raiden Network, temel olarak Ethereum'un uyarlanabilirlik konusundaki cevabıdır ve Ethereum'un Bitcoin Lightning Network'e uyarlanmasıdır ve DIW'nin yeni dijital dünyayı yaratma hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olacaktır.

DIW jetonunun platformunda kullanılması önerilmektedir ve bu şekilde bir spekülasyon ve daha fazla fayda jetonu daha azdır. 1 milyar DIW token bir yerleşik tedarik var. Toplam arzın% 70'i kalabalıklar sırasında erişilebilir olacak,% 15'i bağışlanan yazarlar için,% 5'i vekiller ve kurucular için saklanmakta,% 2'si kefiller için saklanmakta ve kalan% 8'i gelecekteki kalkınma için saklanmaktadır.



Her bir satılmayan jeton, kalabalıkların son bölümüne doğru yanacak. Bu ICO’da bir satın alımın miktarına bağlı olarak, alternatif bir ödül olacaktır. DIW'nin ICO'su, Zorlu Cap tutarı 58 milyon USD'nin tamamlanmasından sonra yapılacaktır. 
Devrimin arkasındaki tomurcuklanan takım

DIW'nin arkasındaki grup, en iyi uzmanlığa sahip olduğunu kanıtlamaktadır. Ekip, güvenlik, kriptografi, blockchain, mühendislik ve iş stratejisi de dahil olmak üzere çeşitli arka planlar ile yaklaşık 17 kişi inşa edildi. Yaklaşık 8000 üyeden, 4000 Twitterfanatics ve 3000 Facebook takipçisinden oluşan bir Telgraf çekiyor.

Mevcut dünyamızdaki en pahalı ve önemli varlıklar ve gelecek yıllar dijital bilgi. Bu düşünceyle DIW, geleceğin Google'ı olmaya hazırlanıyor.

Web sitesi: https://diwtoken.com/

Beyaz Kitap: https://docsend.com/view/qr8a4u7

Telgraf: https://t.me/diwtoken

Reddit: https://www.reddit.com/r/diwtoken/

YAZAR : kembartapibeda 
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909517

Tidak ada komentar:

Posting Komentar