Rabu, 28 Maret 2018

om kommunikation i fremtiden


https://www.horizoncomm.co/
Vi kan godt lide at sidde ved computeren og nyde surfing på internettet), men du er enig - det er frygteligt vredt, når internettet sænker ned og alt begynder at gå galt. Beboere i Bermuda lider meget på grund af det langsomme internet! Alt fordi Internettet er upåliteligt og hastigheden mangler kritisk, da gamle kobberledninger slides ud på øerne, der slides ud på grund af stærke orkaner og korrosion af havsalt (( 
Og alt fordi der ikke findes nogen enkelt leverandør, der kunne mødes befolkningens efterspørgsel, tilbyde højkvalitets og hurtig internet-, high-definition tv- og telefontjenester!
Men for befolkningen i Bermuda er der gode nyheder, den nye internetudbyder (ISP) Horizon Communications - denne high-speed internetudbyder vil være baseret i Bermuda og tjene hele Caribien. De vil bruge LTE trådløs kommunikation til at levere brugerkommunikation. Deres service vil omfatte internethastigheder på op til 150 Mbps i 2018 og 300 Mbps og endnu hurtigere ved udgangen af ​​2018 i begyndelsen af ​​2019. 



Ud over højhastigheds-internet overfører de HD-tv-tjenester. 
Internet Protocol (VoIP) telefontjenester. Denne trådløse infrastruktur overføres via brugersoftwaren med 4G LTE-Advanced standarder.
Efter at have tiltrukket og med succes voksede kapital planlægger Horizon at starte en forretning i Bermuda i midten af ​​2018. Ved hjælp af denne teknologi vil de blive distribueret til landene i Caribien og andre lande i Mellemamerika. 
Det forventes, at Horizon med sit netværk vil dække over 95% af Bermudas huse og virksomheder med et lille antal tårne. Havdækningen dækker omkring 15 miles fra kysten. De ønsker at bygge det mest pålidelige netværk. 
Schwartz har til hensigt at komme ind på Bermuda-markedet inden for 5 måneder efter infusion af kapital. Samtidig planlægger Horizon at dække mindst 15% af Bermuda-markedet i 4-5 år.
Femårige finansielle prognoser for Horizon i Bermuda vil være omkring 44 millioner dollars. USA, sammenlignet med omkostningerne ved at bruge omkring 26 millioner dollars. USA. Således er den samlede fortjeneste 18 millioner. USAThey planlægger at bruge blockchain teknologi på mange måder. Horizon skabte sin egen unikke markør baseret på Ethereum, som hedder Horizon og er betegnet med symbolet HRZN. Ejere af tokens er berettiget til rabatter på tjenester. Derudover vil de dele en del af overskuddet med indehaverne af markører og udføre et program for tilbagekøb af markøren med et delvis overskud. Målbeløbet for overskudsfordeling er 15%, og ca. 5% er beregnet til udkøbsprogrammet.
Kunderne vil kunne betale for tjenester ved hjælp af HRZN token. Medarbejdere kan også få tokens. Det er planlagt, at symbolet vil være tilgængeligt til handel på forskellige udvekslinger. Blockchain vil også blive brugt af Horizon til at levere et datalager med integreret blockchain-teknologi. Klientportaler har adgang til et krypteret, decentraliseret depot. Horizon planlægger også at tilbyde VPN-tjenester eller et virtuelt privat netværk, også ved hjælp af blockchain-løsninger.
Der er en fantastisk mulighed for at forbedre det trådløse netværkstilbud i Caribien og især i Bermuda. Nuværende forslag i disse regioner kan være meget langsomme og upålidelige. De fleste konkurrenter kan kun tilbyde hastigheder på 10 Mbps. Et hurtigt og pålideligt internet er blevet vigtigt for mange mennesker og virksomheder. Turisme og krydstogtskibe giver en ekstra mulighed for trådløse internetudbydere. I 2016 besøgte mere end seks hundrede tusind turister Bermuda. Horizon planlægger at tilbyde tjenester til turister og krydstogtskibe havne.


Mød deres team 
De er de bedste fagfolk på dette område


Grundlægger, Horizon Communications 
18 års erfaring inden for informationsteknologi og telekommunikation. Led flere projekter til Fortune 500 virksomheder som Microsoft, Energizer og Siemens. Har udviklet Horizon Communications i 18 måneder. Separat Firefighter og Paramedic med 18 års erfaring i Emergency Services. 

Chief Operating Officer 
20 år i kundesupport og faktureringssystemer, senior management i Caribien for et større teleselskab. 

VP for forretningsudvikling ** 
28 + år i Telecom's. Startede egen opstart i Canada i 1990'erne, før de blev solgt til en større konkurrent. Åbnet nye markeder for Telecom udbydere i hele Caribien og Sydamerika. 

Salg og markedsføring
20 + år i marketing og salg, løb en stor kampagne for et teknologibedrift i Europa og USA. 

For mere info:

Hjemmeside:  https://www.horizoncomm.co/

WhitePaper:  https://www.horizoncomm.co/feast-content/uploads/Horizon-Whitepaper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic = 2960817

Facebook:  https://www.facebook.com/HorizonCommICO/

Twitter:  https://twitter.com/HorizonCoin

Telegram:  https://t.me/HorizonCommICO

Min Bitcointalk:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909517

Tidak ada komentar:

Posting Komentar