Rabu, 21 Maret 2018

Project Is Good Lina.Review

LINA.REVIEW Profesionalni i poslovni ekosustav

Lina platforma ima za cilj stvoriti platformu za društvenu analizu koja se temelji na povjerenju i ugledu s revolucionarnom tehnologijom blockchaina i omogućuje korisnicima i stručnjacima da iskoriste kvalitetu njihovih recenzija.

Implementiran na tehnologiji Blockchain, Lina.review će se baviti pitanjima koja se odnose na transparentnost i nemogućnost procjene i razvijanja mehanizama za pomoć korisnicima i stručnjacima u razvoju sustava i kvaliteti njihovih recenzija (putem pametnih ugovora). dokumentacija se može naći u Whitepaperu)




Što čini Lina.review posebnim?


Rezultati pregleda i evaluacije potpuno su transparentni korisniku i svi ga mogu potvrditi.

Procjene i evaluacije su decentralizirane pa ih ne mogu krivotvoriti ili manipulirati trećim stranama.

Lina.review predstavio je niz kriterija primijenjenih na više od 20 područja, od tehnoloških proizvoda do medicinskih usluga.

Recenzenti i pomoćnici mogu dobiti Lina znakove na temelju kvalitete njihovih doprinosa na temelju zajednice.

Uvođenje hibridnih pristupa arhitekturi, povezivanje javnih mreža Ethereum (mainnet) i privatnih transakcija s visokim performansama s transakcijama na temelju blokova.

Stvaramo veliku i rastuću profesionalnu zajednicu diljem svijeta. Pozivamo sve da nam se pridruže na Lina.network.
Vrlo veliki dio stanovništva moći će koristiti platformu Lina.review.

Prodavači će moći koristiti platformu za provođenje kvalitetnih recenzija svojih proizvoda, čime će se povećati njihova vjerodostojnost. Dovoljno je da se jednostavno registriraju u sustavu i smjesti svoje proizvode ili usluge desno (u nekim slučajevima moraju platiti za uslugu).

Stručnjaci su visoko kvalificirani korisnici u području pregleda različitih dobara i usluga. Možete postati stručnjak koji potvrđuje vaše visoke kvalifikacije ili pruža niz kvalitetnih recenzija. Stručnjaci će dobiti značajan dio troškova oglašavanja.
Redovni korisnici će moći primati stručne procjene iz raznih proizvoda i usluga koristeći platformu Lina. Samo obični korisnici mogu postati stručnjaci nakon brojnih pregleda visoke kvalitete.
Naravno, Lina će imati niz natjecatelja:
Metacritic: web stranicu koja analizira filmove i igre, poznat kao najveći klasifikacijski sustav takve vrste u svijetu. Mnogi izdavači koriste Metacritic 12 rezultate kako bi procijenili kvalitetu proizvoda i također pružali bonuse proizvođačima. Međutim, optužen je da je pod utjecajem velikih tvrtki, posebice u industriji igara.

IMDB: najveći svjetski sustav za upravljanje bazom podataka za filmove. Ona ima funkciju pregleda filma, ali ne i njegove glavne funkcije.

Rotten Tomato: web mjesto s najvišom ocjenom za filmove s velikim brojem kvalitetnih filmskih profesionalaca. Međutim, stručnjaci sami rijetko zamjenjuju, što otežava održavanje stabilne kvalitete.

Yelp: sustav povratnih informacija za restorane. Usluge i druga područja. Prvo je orijentiran na američkom tržištu.

TripAdvisor: sustavi za pregled hotela i turističke usluge širom svijeta. Osim toga, korisnici također mogu rezervirati sobe na mreži.

TechRadar: sustav za analizu tehnoloških proizvoda, poput telefona i prijenosnih računala itd.

No platforma Lina.review ima mnoge neporecive prednosti:
● Rezultat je potpuno transparentan korisniku
● Evaluacija je decentralizirana pa ne može biti krivotvorena.
● Korisnici i stručnjaci mogu dobiti znakove Lina na temelju svojih depozita.
● Stvaranje specifičnih kriterija evaluacije za svaku temu uz pomoć postojećeg tima suradnika.
● Neograničeni proizvodi ili usluge.
● Korisnici mogu postati stručnjaci ako imaju mnogo kvalitetnih recenzija. Stručnjak može izgubiti svoju poziciju ukoliko ima mnogo pregleda niske kvalitete.
● Prihod je zabilježen u blockchainu i transparentno za javnost.

Lina nije samo web stranica, platforma je bazirana na Blockchainu, tako da svatko može stvoriti svoj vlastiti revizijski sustav za razvoj zajednice i upravljati svojim poslovanjem. Svi Lina kanali gledanja povezuju se sa svijetom.

Za više informacija o ovom projektu posjetite sljedeću vezu:

Web stranica: https://lina.review/

Bijeli dokument: https://lina.review/lina_whitepaper.pdf

AnnThread: https://bitcointalk.org/index. php? topic = 2773215.0


Twitter: https://twitter.com/lina_network

By kembartapibeda : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909517

Tidak ada komentar:

Posting Komentar