Selasa, 15 Mei 2018

TIHOSAY - een ERC-20-token op basis van een etherische blokketen die zijn gebruikers veel voordelen biedt in het etherische ecosysteem



Tihosay is een ERC-20-token op basis van een etherische blokketen die zijn gebruikers veel voordelen biedt in het etherische ecosysteem. Het pioniert de crypto-valuta's in alle betalingen in de echte wereld. In de wereld van crypto-valuta's biedt TIHOSAY een eenvoudiger, goedkoper, sneller en veiliger wereldwijd gebruik.

Evenzo biedt de uitwisseling van TIHOSAY voordelen voor zijn gebruikers en verkopers. Het platform heeft ook een eigen overervingsysteem, zodat gebruikers hun investeringen kunnen overdragen naar hun volgende generaties en al deze overdrachten veilig zijn.

TIHOSAY-uitwisseling en VISA-betaalpas: het platform biedt TIHOSAY-token en andere crypto-valuta's voor de betalingsdoeleinden omdat het een eigen wisselmarkt en VISA DEBIT CARD heeft. Wisselaars hebben de mogelijkheid om hun digitale activa zonder enige provisie in te wisselen, aangezien TIHOSAY-uitwisseling gratis uitwisseling biedt rechten op de dagelijkse basis. Gebruikers van dit platform kunnen negen verschillende crypto-valuta's omzetten naar lokale FIAT, geld opnemen en winkelen.Transacties kunnen eenvoudig worden gedaan door geld over te maken op de kaart.

Visa-debetkaarten werken op een heel eenvoudige manier, alleen in drie stappen:

· Alle transacties kunnen worden afgehandeld met een enkele portefeuille, ongeacht gebruikers downloaden de TOHOSAY-applicatie vanuit Windows, iOS en Androids.

· Kopen en verkopen zal gebeuren bij TIHOSAY uitwisseling met dezelfde portemonnee.

· Geld kan worden overgedragen aan de kaart in de vorm van fiat.

Inspectiecentrum: het is opgezet voor alle gebruikers met een merchant-titel. De titel is ingesteld als inactief en alle services worden gestopt als gevolg van misbruik en misbruik. Beide partijen kunnen de ontwikkelingen controleren omdat de interface eenvoudig te gebruiken en gebruiksvriendelijk is. Alle transacties zijn transparant zoals ze zullen worden gedaan via een slim contract.

voordelen:


Voordelen voor de gebruikers zijn:

° Gebruikers kunnen de kaart gebruiken in miljoenen winkels, restaurants, hotels, enz. En in bijna alle landen waar VISA-kaarten aanvaardbaar zijn.

° Conversie van crypto-valuta's zoals ETH, BTC, ETC, LTC, XRP, NEO, DASH, XMR, ZEC en ERC-20 in fiat is mogelijk.

° Het kan kaartlimieten beheren en handelen op wisselvoorraad met een enkele portefeuille.

° Gebruikers kunnen hun kaart bevriezen en automatische betalingsopdrachten en overzeese uitgaven doen.

° U hebt toegang tot uw bedrijfsmiddelen van over de hele wereld als de gebruikers hun wereldwijde accounts op het platform hebben.

° VISA-betaalpassen kunnen zowel als portemonnee worden gebruikt als als wisselbeurs.

° Gebruikers kunnen de limiet instellen en wanneer de kaart onder de limiet valt, is er een optie voor automatische overdrachtinstructie.Evenzo heeft het ook de limieten van dagelijkse uitgaven en geldopname.

° Het geeft een bonus van ongeveer 3 procent op alle uitgaven.

° Gebruik van de kaart is maandelijks gratis en jaarlijks en geldopname is ook gratis.

° Commissiecommissie is erg laag en het platform is beveiligd omdat de gegevens worden opgeslagen via een slim contract.

° Buitenlandse beurzen zijn gratis en het platform is 24/7 beschikbaar.

Over ICO:


Token naam: THO

Totale tokenlevering (max): 100.000.000

Token verkoop: 65.000.000

Pre-ICO token verkoopprijs: ETH 0,001

ICO-token verkoopprijs: ETH 0.0013

Token Distributie:


Tidak ada komentar:

Posting Komentar